• 1
  • 2
  • 3

Samenwerkingen

Gezien onze visie en missie geloven wij in prettige en duurzame samenwerkingen. Wij zijn er trots op dat wij kunnen samenwerken met onderstaande bedrijven, die net als wij geloven in duurzaamheid en kwaliteit.

BEEing Pure
Ontdek de zoetste geheimen van moeder natuur, rechtstreeks van de imkerij!

BEEing Pure is opgericht door Kenny Essers, een van de jongste professionele imkers van Nederland. Tijdens zijn opleiding tot herborist, waarin hij leerde over de geneeskrachtige eigenschappen van platen, ontdekte hij zijn fascinatie voor bijen. 'Het blijft ongelofelijk om te zien hoe duizenden bijen als één superorganisme samenwerken om hun doel te bereiken!'

https://www.beeingpure.nl/

Gulpener de Vrije Brouwer
Wij brouwen bier uit eigen bronnen, gebruiken hop uit eigen hoptuin en
het gerst komt van boeren uit de regio

Gulpener is een onafhankelijke familiebrouwerij, die al sinds 1825 geniet van haar vrijheid. 'Als onafhankelijke familiebrouwerij varen wij onze eigen koers en doen alleen wat goed voelt. Wij nemen de vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continue te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al acht generaties en dat proef je terug in onze 16 speciaalbieren.'

https://www.gulpener.nl/

 

Bitter 'n Zoet Chocolaterie

Hét adres in Schinveld voor de allerlekkerste chocolade.

https://www.bitternzoet.nl/

Ijscoland

Geniet van het ambachtelijke schepijs dat dagelijks vers wordt bereid in de open koken van Ijscoland.

https://www.ijscoland.nl/

 

Bakkerij Leenders

De ambachtelijke bakker uit Oirsbeek. Wij werken met lokale toeleveranciers. Ons fruit komt grotendeels van fruithandel Jean Zuylen in Bingelrade, het meel en de bloem worden ambachtelijk gemalen door de watermolen in Holtum en de windmolen in Oirsbeek.

http://bakkerijleenders.nl/

 

Domein Steenberg te Epen
Limburgse Landwijn

De naam Steenberg verwijst naar de bodemgesteldheid van het perceel op de flanken van een van de mooiste heuvels in Zuid Limburg. Een bodem die bedekt is met silex, een vuursteen al in de Steentijd vanuit dit gebied werd geëxporteerd vanwege zijn uitstekende kwaliteit. Kenmerkend voor deze vuursteen is dat de warmte van overdag wordt opgeslagen. Hier profiteren onze druivenplanten 's nachts van.

http://domeinsteenberg.nl/

 

JosBezorgt
Biologische producten uit de regio

'De heilzame werking van voeding blijft me verwonderen. Om het geneeskrachtige met het bourgondische te kunnen combineren ben ik op zoek gegaan naar de beste adresjes in de regio. Pure ingrediënten, die met weinig bewerking smakelijk klaargemaakt kunnen worden. Dat is voor mij gezond genieten en dat deel ik graag!'

Lokale leveranciers: De Blije Big (ouderwets gemengd bedrijf met rundvee, tuinbouw en varkens), Saanenhof (geitenmelk en kaas), De Hooge Weyer (biologisch-dynamische boerderij), BioVerbeek, D'r Moostuin (duurzame moestuin in Berg en Terblijt) , De Heihof (ecologisch land- en tuinbouwproject in Landgraaf), de Waog (biologische tuinderij in Neer) , Shrama (champignons) en t Gouden Kwekeriek, De Oase (biologische beroepsimkerij)

https://www.josbezorgt.nl/

 

Pasta Pura
Passie en smaak uit de laars van Limburg

Wij maken enkel gebruik van ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en verantwoorde leefstijl. Het streekproduct Kollenberger Spelt en de graansoorten Gerst, Kamut en Teff zijn hier goede voorbeelden van. Met passie maken wij het beste wat pasta u te bieden heeft. Pasta con passione!

https://www.pastapura.nl/

 

Blanche Dael
Koffiebranderij & Theepakkerij sinds 1878

De subtiele smaak van het beste. Zo omschrijven wij onze koffie graag. Koffie drinken is vaak een onbewust moment van genieten. Genieten van fijne koffiearoma's en subtiele smaken, maar ook van de heerlijke nasmaak die je proeft als de koffie al lang op is. Bij familiebedrijf Blance Dael besteden we wekelijks veel tijd aan het proeven van onze bestaande en nieuwe koffiesoorten. Wij koesteren ons ambacht. Niet alleen het branden, ook het verpakken is handwerk. Elk pakje koffie wordt met de hand verpakt, net als 100 jaar geleden.

https://www.blanchedael.nl/

 

Verbunt Wijnkopers
Sinds 1844

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor Verbunt de keuze voor wijnhuizen die MVO een warm hart toedragen. Deze wijnhuizen richten zich veelal op biologische of biodynamische wijnbouw, het volgend van (regionale) regels en het behalen van certificaten ten aanzien van duurzaamheid en Fairtrade. Ook op gebied van logistiek, communicatie en promotie streeft Verbunt naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

https://www.verbuntverlinden.nl/

 

Puurvandewall uit Eckelrade

Biologisch boeren sinds 1975

Wij stoken op ambachtelijke wijze, traditionele Limburgse stroop. In 2010 werden wij uitgeroepen tot provinciale èn nationale Held van de Smaak op gebied van smaakfruit. Tevens wonnen wij dat jaar de publieksprijs.

http://www.puurvandewall.nl/

 

Wijndomein de Planck
Ons doel: de groeiende reputatie van Limburgse wijnen een verdere stimulans geven

In het meest zuidelijke stukje Limburg maken wij de lekkerste wijnen. Rood, rose, wit en mousserend. Onze wijnen vallen regelmatig in de prijzen!

http://www.wijndomeindeplanck.nl/Laatste nieuws

Happy Birthday! ..... Wij zaten eens te denken.... Wanneer zijn jullie eigenlijk jarig?
Wij zouden je graag willen feliciteren, lijkt je dat leuk? stuur ons een mail naar info@feestzaalmeetpoint.nl met daarin je naam, geboortedatum en adres.

Tot snel bij Meetpoint,

Arjan, Andries en Jacqueline

Adres

Restaurant - Zaal Meetpoint
Beekstraat 7
6451 CA Schinveld
info@meetpointschinveld.nl